İlk soru : Senin için seks yapılabilecek en iyi yer nedir ?
Tom : Hiç kuşkusuz en iyi yer duş. Georg: Yüzme havuzunda. Gustav: Odada. Bill: Bir otel odasında. ( Kahkaha )
İkinci soru : Senin için seks yapılabilecek en tuhaf yer neresidir ? Tom: Mutfak kilerinde. Gustav: Annemin yatak odasında. Bill: Soyunma odasında. Georg: Futbol sahasının banyosunda.
Üçüncü soru : Seks yaparken hiç kötü bir şey yaptın mı ? Bill : Banyoya girmeden yapmıştım. Tom: Düşünüyorum da seks sırasında hiç kötü bir şey olmadı.Seks beni hep mutlu eder.Bu bir kez olmuştu ben 14 yaşlarındayken..Benim ikinci seksimdi.Biz tam doruklardaydık ki..Odadan bir şeyler almak için gelen anneme yakalandık ! Gustav: Asla kötü bir şey yapmadım ben bu konuda naziğim. Georg: O delik hakkında konuşmak istemiyorum. Dördüncü soru : Seks sırasında neyden nefret edersin ? Bill: Ayakta yapmaktan nefret ederim.Yatakta yapmayı tercih ederim. Gustav: Kondom kullanmaktan nefret ediyorum. ( Kahkaha ) [b]Tom: Ben durmaktan nefret ederim.
Beşinci soru : En fazla ne kadar dayanabilirsin ?
Bill: 3 saat durmadan. Gustav: Bende 3 saat. Georg: 4 saat ama 5 dakika dinlenerek. Tom: Eğer kız hazırsa, bütün gece.
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Masum Tokio Hotel İle Röportajda Perş. Nis. 08, 2010 9:07 am
Tom benim kafadan olmasa kızlar hayran olmuyacaklar ... ki ben Bill'i böyle birisi bilmiyordum ..
teşekkürler buse
AppLe*
Mesaj Sayısı : 7Kayıt tarihi : 08/04/10Yaş : 27Nerden : ~İzmiirr ~Beğenilme :
Konu: Geri: Masum Tokio Hotel İle Röportajda Perş. Nis. 08, 2010 9:11 am
Ben Billîn bu kadar masum olduğunu düşünmüyorum. Şimdi söylersem Bill fanları üzerime atlar.
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Masum Tokio Hotel İle Röportajda Perş. Nis. 08, 2010 9:19 am
Ne alaka , söyleyebilirsin . Bende öyle düşünüyorum belkide Tom'danda kötü
AppLe*
Mesaj Sayısı : 7Kayıt tarihi : 08/04/10Yaş : 27Nerden : ~İzmiirr ~Beğenilme :
Konu: Geri: Masum Tokio Hotel İle Röportajda Perş. Nis. 08, 2010 2:07 pm
O zaman aynı şeyleri düşünüyoruz , Bill hakkında. Ben Tom'un abartıldığını , Bill'in ise çok saklandığını düşünüyorum. Bill hakkında hep şunu derim ; '' O erkekliğini gizleyerek tarzını oluşturan ve perdelerin ardında bunu büyük patlamarla yaşan bir erkek.'' Sessizlerden korkucaksın
Admin
Konu: Geri: Masum Tokio Hotel İle Röportajda Cuma Nis. 09, 2010 8:21 am