KARAKTER LİSTESİ
*Selin:Ben oluyorum (: yani 1 nolu ana karakter
*Merve:Selin'in ruh ikizi ve kankası
(o yüzden twins diyorlar birbirlerine) 2. ana karakter
*Aylin:Merve'nin biyolojik ve gerçek ikizi.3. nolu ana karakter.
* Duygu : 9. Bölümde çıkacak olan 4. ana karakter!
*Ece : 29. bölümde çıkacak olan 5. ana karakter!
*Bill:Selin'in ki (:
*Tom:Aylin'in ki
*Georg:Merve'nin ki
*Gustav:Duygu'nun ki
*Andreas : Tom la Bill'in kankası. 5. ana karakterin sevgilisi olcak.
karakterlerin hepsi gerçektir!
DİP NOTEE : BAĞIMLILIK YAPABİLİR!!
''1.BÖLÜM''
Sıradan bir akşamüstüydü , Selin deneme sınavından çıkmıştı .
Yorgunluktan ölmek üzereydi . Cevapların açıklanmasını beklemeden evine doğru yürümeye
başladı . 3 yıldır çıktığı sevgilisinden ayrılalı 2 aydan fazla olmuştu ama o hala
kendine ‘Neden ayrıldık?’ , ‘Ben ne yaptım?’ diye soruyordu . Belki onu hala seviyordu.
Artık bunları düşünmek için geçti . Aklını boşaltması ve ÖSS’ye hazırlanması gerekiyordu.
‘Herşeyden olduğu gibi ÖSS’dende korkuyorum .Umarım OKS gibi ii geçer’’ diye düşünüyorduki
Merve’nin sesini dydu : ‘Kızım nerdesin sen?! Saatlerdir ağaç olduk burada!’ İşte bu
ses onu bütün bu düşüncelerden sıyırdı .
Selin : ’ya Twins kusura bakma .Kafam dağınıktı , tamamen unuttum
sizn geliceğinizi’
Merve : ’Ya kızım bu kaçıncı ! Sen benim kardeşim olcak grizekalı
Aylin'ide geçtin ! Fatih'den ayrılman iyi olmadı. Kendine gelmelisin yoksa Almanya'yı
unut!’
Aylin:'Benmiyim gerizekalı salak şey!'
Selin:'tamam tamam kesin didişmeyi.Bir an önce içeriye girelim.! çok acıktım ben
Aylinışardan mı söyliyeceğiz yemeği?
Selin:Evet neler var bir bakalım.Duruma göre değişir.Size salata yapabilirim!.
Merve.Olurrrrr.
Selin:İlk bir bakalım twins.belki evde hiçbirşeyde yoktur.Bu konuda fikrim de yok.!
Aylin:Allahım kızın dünyadan haberi yok.Merve ye katılıyorum toparla kızım kendini xD
Selin:Çalışırım.şimdi gidip üstümüzü değiştirelim.Sonra gidip yemeğe ve testlere gömülelim
(2.BÖLÜM)
Güzel bir gün ardından Aylin ve Merve gittiğinde Selin yine yalnızlığına gömülmüştü ! Tam o sırada ;
''Selin yeter bıktım şu odanın halinden topla çabuk ! ''diye annesi bağırınca Selin neye uğradığını anlamadan odayı toplamaya başladı.Radyoyu açtı.Duyduklarından sonra şaşkınlığından bir kaç saniye kendine gelemedi.
Hemen telefona sarıldı ve Merve yi aradı.
Selin:Alo twins radyoda ne duydum biliyormusun ? Anlatsam inanmazsın!
Merve:Anlat sen ben inanırım . hehehe xD
Selin:Biz ÖSS'ye ......'da giriyoruz demi? Merve : evet
Selin:ÖSS'den 1 gün sonra TH konsere geliyor.5 yıldır kurduğumuz hayel gerçek oluyor (:
Selin'in ilk duyduğunda verdiği tepkiyi Merve'de verdi.Sonra bu konu hakkında biraz yorum yaptıktan sonra telefonu kapattılar.
Gecenin kalanında Selin odasını topladı ve müzik dinleyip onun gözlerine baktı..! 5 yıldır herşeyi ona ulaşabilmek için yapıyordu ...
İlk önce iyi bir lise kazandı.Almancayı kendi dilinden iyi öğrendi ve şimdiki yeni hedefi onun için Almanyaya gidebilmekti.Bill için ölüme bile giderdi.
Bu hayaller arasında göz kapakları ağırlaştı vee kendini uykunun kollarına bırakırken ''Huzur'' dedi...!