Konu: Tokio Hotel Hakkında Ptsi Nis. 27, 2009 12:39 pm
TOKİO HOTEL
Tokio Hotel 2001 yılında Magdeburg'da kurulmuş bir popüler Alman Pop-Rock grubudur. Bill Kaulitz grubun vokalistidir. Tom Kaulitz gitarist, Georg Listing bass gitarist ve Gustav Schäfer grubun bateristidir.
İlk olarak 2001’de Devilish adıyla kurulan grup yetenek gösterilerinde ve küçük konserlerde çalmaya başlamıştır. Bill Kaulitz, 2003’te (çeyrek finalinde elendiği) çocukların Yıldız Arama’sına katıldıktan sonra, müzik yapımcısı Peter Hoffmann tarafından keşfedilir. Devilish, adını Tokio Hotel’e çevirir ve Sony BMG onlarla bir sözleşme imzalar. Hoffman; David Jost ve Pat Benzner’i yaratımcılar ve yazarlar takımına alır ve çocuklara şarkı yazma ve enstrüman çalma eğitimi vermelerini sağlar. Bununla beraber, ilk albümlerinin basımından kısa bir süre sonra Sony sözleşmeyi bitirir. 2005’te Universal Müzik Grubu, Tokio Hotel ile sözleşme imzalar ve bir satış planı geliştirir.
İlk albümü "Schrei” 2005 yılında çıkardı. İlk single'ları "Durch den Monsun", çıktıktan sonra hızlı bir şekilde adını duyurdu. 20 Ağustos'ta Alman müzik listelerinde 15. olarak kendini gösterdi ve 26 Ağustos'ta Avusturya müzik listelerinde 1. oldu. İkinci single'ları "Schrei", Alman listelerinde 5.liğe yükseldi. 2006'nın başlarında, üçüncü single'ları "Rette Mich" çıktı ve listelerde 1. oldu. Yeni single'ları "Übers Ende der Welt" 26 şubat 2007'de çıktı ve o da listelerde 1. oldu. Yeni albümleri "Zimmer 483" turunun mart ayında başlatılması düşünülüyordu ancak iki hafta geciktirildi çünkü grup yeni bir sahne kullanmak istemişti.
Bunlara ilave olarak sürekli grubun vokali olan Bill için gay tartışması yapılmakta fakat bu doğru değildir.Bill'in sesinin kötü olduğu ve albüm kayıtlarında ikiz kardeşi Tom'un gitar çalmadığıda söylenenler arasında ama Bill 2002 de girdiği çocuk şarkıcı yarışmasından ki bu sıradan bir yarışma değildi 2. olmuştur.
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel Hakkında Salı Nis. 28, 2009 1:38 pm
Anlatım Diye Buna Derim Ben
Billy und EdosH
Mesaj Sayısı : 221Kayıt tarihi : 17/05/09Nerden : Ölüler diyarıBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Fb
Konu: Geri: Tokio Hotel Hakkında Paz Mayıs 17, 2009 3:19 am
güzel anlatmışsın teşekkürler
BiLL<3SeLiN
Mesaj Sayısı : 310Kayıt tarihi : 15/05/09Yaş : 34Nerden : BUrSaBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Aşık Takımınız : Gs
Konu: Geri: Tokio Hotel Hakkında Perş. Mayıs 21, 2009 10:44 am
Teşekkürler
AyLin_tom Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim
Mesaj Sayısı : 3Kayıt tarihi : 05/07/09Yaş : 29Nerden : bursaBeğenilme :
Konu: Geri: Tokio Hotel Hakkında Paz Tem. 05, 2009 3:34 am
Rock On Dergisi Bill ve tomla Özel Röportaj Yaptı
Rock On:Siz Yakın Bi Zamanda Cannes'te Kaldınız.Biraz Anlatır mısınız?
Bill kaulitz:Gercekten cok güzeldi. görkemli bir otelde kaldık.otele gelir gelmez direk deniz manzarasına baktık.Bana inan, bu birşey' gerçekten kuzey Almanya'dan çıkıyor bu yöntem
Tom Kaulitz:Fransa'da da Cok Hayranımız Olduğunu Gördük.Havaalanından İndiğimizde Saatler boyunca bizi beklemekte olan insanlar haykırıyordu.
Bill Kaulitz:Beni Tek kızdıran şey, benim Fransayı diğerlerini bırakmak zorunda olduğumdu, ve önemli bir olay için Almanya'ya dönmemdi
Rock On:Übers ende der welt klibinide izledk bu arada sen ne demek istersin klip hakkında sence nasıl oldu klip
Bill kaulitz:Cok Güzel Oldu , çünkü 28 saat boyunca duraklamadan çalıştık ve hakkını verdik
Tom kaulitz:aslında 60 saatde ekstra çalıştık çünkü dünyayı kurtarmak isteyen bir adam cok yakınında sürüyle gelen kafaları kazıtılmıs ve asker kıyafeti giydiirlmiş adamlar falan derken uzadı klip.
Bill Kaulitz:Biz, o insanların, bizim şarkımız boyunca kendilerini özgür bıraktığı izlenimi vermeyi istedik, çünkü o, yolun temasıdır Bazen kendini özgür bırakmak zorundasın, ve kendi rüyalarını yaşamalısın,biz başlangıcından beri böyle olduğunu düşünüyoruz
BiLL<3SeLiN
Mesaj Sayısı : 310Kayıt tarihi : 15/05/09Yaş : 34Nerden : BUrSaBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Aşık Takımınız : Gs
Konu: Geri: Tokio Hotel Hakkında Paz Tem. 05, 2009 3:41 am
canım bunu röpörtaj bölümüne yazarsan sevinirim..konu yanlış yerde...
Yaprak
Mesaj Sayısı : 567Kayıt tarihi : 08/05/09Nerden : BeNde BiLmİyOrUm Xd...!!GELCENMİİBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : Mutsuz Takımınız : Gs
Konu: Geri: Tokio Hotel Hakkında Paz Kas. 29, 2009 11:07 am