Selam...
Adım Fermude Serenity Gülsevinç.Rus-Türk meleziyim.15 yaşındayım.Yay burcuyum
Bana Fermy,Serena,Serenity diyebilirsiniz fark etmez.
Bugüne kadar beni çözebilen olmadı,ben dahil.Biraz garip bi durum
Bir dakikası diğerine uymayanlardanımdır.Aklıma eseni yaparım.Acayip gevezeyimdir.Asla ağlamam.Manyak manyak huylarım vardır.Karın üstünde çıplak ayakla gezmek gibi...
Hakedene hakettiği gibi anlayışıyla yaşarım.
Denilene göre gizemli bi insanmışım
İnanılmaz romantiğimdir filan,öyle fanteziymiş filan hiç işim olmaz.
15 yaşındayım lise 2'deyim.
aşırı kitap okuyorum...
derslerim iyidir,çalışmadan iyi not alanlardanım ben
>>>>><<<<<<
Bill fanatiğiyim
En merak ettiğim şey Bill Tom gibi cool takılsaydı nasıl olurdu?Denemeye bile değmez
Çok arkadaşım vardır ama çok az dostum vardır.
Dost dediğimi de asla bırakmam!
>>>><<<<
Hımm şimdi Eda sevdiğin ve sevmediğin özellikleri yaz dedi de yazıyım hemen
Bill'in...Sevmediğim yönü yok ki yaaa resmen milimetrelik ilah ummm dur bulucam hah şapka takmasına ifrit oluyorum,yüzünü kapatıyor!
Tom'un...En sevdiğim yöne hep neşeli olması ve dürüst olması...Sevmediğim yönüyse küçük dağları ben yarattım havası tabii bu Tom'u Tom yapan şey ama ben sevmiyorum.
Gustav...En sevdiğim yönü bateri çalarken kopması,en sevmediğim şeyse saçlarını kısacık kesmesi.O hafif dağınıklık onu çok daha sevimli yapıyor.
Georg...Grubun en sakini olmasını ve grubu toplayan güç olmasını seviyorum...En sevmediğim şeyse boncuklu kolyesi xP
>>>>><<<<<
Rock ve Senfonik Power Metal dinliyorum.
Favorim Nightwish.
Tokio Hotel,LaFee,Aloha From Hell,Paramore,Linkin Park,Korn,Nightwish,Avril Lavigne,Simple Plan,The Rasmus vb. dinlerim genelde.
Gothic bir tarzım vardır.
>><<<<<<
Bale,piyano,tarih ve edebiyat benim gizli gücüm
İlgilendiğim binlerce konu vardır.
>>>><<<<<<<<
Neyse arkadaşlar burada kesiyorum
Ahh birşey sormam gerekiyor.Schatten Von Tokio'nun çalışmalarını bu siteden de duyurabilir miyim?