Mesaj Sayısı : 12Kayıt tarihi : 26/05/09Yaş : 31Nerden : M3L3Ğ!M!N Y@NIND@NBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : utangaç Takımınız : Fb
Konu: merhaba ben geldimmmm Salı Mayıs 26, 2009 10:49 am
Selam ben irem.yarı türk yarı almanım.16 yaşındayım.5yıllık yüzücüyüm.hobilerim:müzik dinlemek,kitap okumak(o yüzden adım kitap kurduna çıktı),yüzmek.dinlediğim müzik genelde rock ve alternatif rock.sevdiğim sanatçılar: tokio hotel,evanescence,taylor swift,T.a.t.U,pussycat dolls,the veronicas... sevmediğim bir çok şey var ama genel olarak: sevdiğim insanlara zarar verilmesi,dinlediğim grup yüzünden lezbiyen gibi algılanmak,yüzüme gülüp arkamdan iş çevrilmesi,sataniste benzetilmek... 2,5 yıldır tokio hotel dinleyicisiyim ve tom aşığıyım.kendimle barışık bir insanım.fazla şiddet yanlısı bir insan değilim ama kızdırdıkları zaman yapmıycağım şeyleri yapabilcek bir kapasiteye sahibim.bana göre insanlar kendi giydiği kıyafetler,konuşma tarzları,dinleri veya dillerinden,dinlediği gruplardan dolayı eleştirilmemeli...
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: merhaba ben geldimmmm Salı Mayıs 26, 2009 11:12 am
hoşgeldin irem... ne kadar çok irem var yaa
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: merhaba ben geldimmmm Salı Mayıs 26, 2009 11:50 am
Hoşgeldin İrem ! Bu Konuda Çok Haklısın Okulda Th Dinliyorum Diyince herkezi Bi Gülme Alıyor Fakat Neden Gülüyorsunuz Diyince Sap Gibi Kalıyorlar İşleri, Güçleri Çocukuluk !..!
Tekrar Hoşgeldin
Biz Seni Ailemizin Bi Ferdi OLarak Saymaya Başladık Sana Sevgimiz çok saygımız çok sadece san adiil tüm üyelerimze böle
v@mp!r3ll@ Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim
Mesaj Sayısı : 12Kayıt tarihi : 26/05/09Yaş : 31Nerden : M3L3Ğ!M!N Y@NIND@NBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : utangaç Takımınız : Fb
Konu: Geri: merhaba ben geldimmmm Salı Mayıs 26, 2009 1:53 pm
teşekkür ederim.bazen o kadar sinirleniyorum ki.T.a.t.U'Yu dinliyorum diye adım lezbiyene.th'yi dinliyorum diyede sataniste çıktı.en sonunda bana satanist diyen bir çocuğa evet satanistim hatta ilk ayinime seni götürcem diyince bir daha yanıma yaklaşamadı...
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: merhaba ben geldimmmm Çarş. Mayıs 27, 2009 8:48 am
Billy und EdosH
Mesaj Sayısı : 221Kayıt tarihi : 17/05/09Nerden : Ölüler diyarıBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Fb
Konu: Geri: merhaba ben geldimmmm Cuma Mayıs 29, 2009 6:20 am