NOT: İNGİLİZCEM ÇOK ÇOK İYİ DEĞİL. HATA VE YANLIŞLAR OLABİLİR. ACELEYE GELDİ ÇÜNKÜ. YANLIŞ GÖRÜRSENİZ SÖYLEYİN LÜTFEN..
İkizler,Tom ve Bill, 9 yaşından beri şarkı söylüyorlar. Onlar o zamandan beri yarattıkları müzik ve gruplarıyla aşık olduğunuz Dünyadaki en popüler grup. Babaları olmadan büyüdüler,ama üvey babalarıyla samimiydiler, Kaulitz ikizleri birlikte olmaktan her zaman memnuniyet duydular. "Uzun zaman birlikte olmadan yapamayız.Biz ikiziz. Buna rağmen farklı konuşuruz,görünürüz.Biz başka bir ekten bir bütün oluşturuyoruz. Ben Bill'in ne hissettiğini biliyorum, Bill de benim ne hiseetiğimi biliyor" diyor Tom kardeşiyle ilişkisi hakkında. İkizler arasındaki en büyük fark aşk ve kızlar hakkındaki görüşleri. Kardeşinden 10 dakika daha genç olan Bill,gerçek aşka inanıyor ve beklenecek bir değer olduğunu düşüyor. Tom ise tek gecelik ilişkileri seviyor."Her yerde, seks yaptım" diyor Tom
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tom:"Her yerde s.ks yaptım" xD +18 xD C.tesi Haz. 13, 2009 5:59 am
teşekkürler diger yerlerde okumuştum yorum yok
Psycho_Engel Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim
Mesaj Sayısı : 22Kayıt tarihi : 11/06/09Yaş : 30Beğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Gs
Konu: Geri: Tom:"Her yerde s.ks yaptım" xD +18 xD C.tesi Haz. 13, 2009 6:04 am
oralara ben koymuştum çünkü xD rica ederim..
BiLL<3SeLiN
Mesaj Sayısı : 310Kayıt tarihi : 15/05/09Yaş : 34Nerden : BUrSaBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Aşık Takımınız : Gs
Konu: Geri: Tom:"Her yerde s.ks yaptım" xD +18 xD C.tesi Haz. 13, 2009 6:26 am
Teşekkürler...
azra
Mesaj Sayısı : 59Kayıt tarihi : 27/05/09Yaş : 29Nerden : SBS mezarlıgındanBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Manyak Takımınız : Gs
Konu: Geri: Tom:"Her yerde s.ks yaptım" xD +18 xD Paz Haz. 14, 2009 5:45 am
saol Tom'a inanmıyorum mars'ta da yapmış mı? töbe töbe sapık lan