Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ?
4 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 221Kayıt tarihi : 17/05/09Nerden : Ölüler diyarıBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Fb
Konu: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:07 am
Rotherbaum'da kıpırtıı:Tokio Hotel Cuma akşamı yeni bar raven'de yeni içkiler tattı,içti.Bill ve Tom kaulitz yeni şov kulübünde eğlendiler.saat 00:37 ye kadar korumaları onları korudu.Bir İki haftadır yaklaşık 3kez Tokio Hotel yeni açılan bar raven deydi.Raven’nın yöneticisi Behrous Moaiyeri [38] ,Bahram [48] ve Bahman [42] :'Çocuklar çok tutuldular çok eğlendiler biz bu konuda çok sertiz ve fanları tarafından rahatsız edilmiycekler'dedi.
Çok güzel bir yere benziyor Basmak lazm valla burayı
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:09 am
Para Olsa Senide Alırım Gideriz Bide Biz Takılırız Yakarız Geliriz
Teşekkürler !
Billy und EdosH
Mesaj Sayısı : 221Kayıt tarihi : 17/05/09Nerden : Ölüler diyarıBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Fb
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:10 am
Ahh evet ama nerde o günler Rica ederim
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:22 am
Herşey Para Degildir Para Önemli Degil Ben Alırım ! Tabi Eda İzin verirse !
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:23 am
bende burda parayı vurgulamadım zaten
Admin
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:25 am
Vurguladın Demedimki Zaten !
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:27 am
ne dedin ?
Billy und EdosH
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:29 am
İzin ne demek izin almana bile gerek yok canım Benim baya birikmiş param var banada, sanada, merveye'de, özge'yede yeter hep beraber gideriz
Admin
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:30 am
Herşey Para Degildir Dedim Biraz Kaçmış Ama ! Yani Özürdilerim kırdıysam !
bu arada eda ! bizimde köşede kıyıda var sen illa istersen bizim burdaki sabancının dükkanlarını soyim
Billy und EdosH
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Ptsi Mayıs 18, 2009 9:31 am
Yok canım ne dükkan soyması bak işte sendede varmış yeterde artar bu paralar
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Çarş. Mayıs 20, 2009 10:30 am
lan burası acyp duzgun biyer gibi gelio nsl bi bardır lan ben gtsem dagıtırm orayı lan xDxD.... hadi ark gidelim zuhaaa
Billy und EdosH
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? C.tesi Mayıs 23, 2009 1:37 pm
Sevcan gideriz biz beraber Ben, sen, ışıl felan Burdanda gelmek isteyen gelir Hem Bizim Grup varya (isim yazmıyorum anlarsın sen) Bu bara gideriz beraber
Misafir Misafir
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:15 am
yaßruMm gidelm super olur haa ama bi sorun var bi bira içmeye kalksam fiyatı superdr yani bis o kdr pasayı nerdn bulcaz xDXd...
Admin
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:30 am
bende geliyorumya öderim ben xP .
Eren_Bjk Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim
Mesaj Sayısı : 21Kayıt tarihi : 24/05/09Beğenilme : Diger Sevdigim : Gustav Schafer Ruh Halim : Zararsız Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:39 am
benide alırmısınız
th_merwe89
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:40 am
Eren_Bjk demiş ki:
benide alırmısınız
ERENNN zaten bi sen eksiktin seni soruyolardı geçen gün
Admin
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:41 am
Kanka Valla Yaşın Küçük gümrük kapısından geçemezsin ..
Eren_Bjk Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim
Mesaj Sayısı : 21Kayıt tarihi : 24/05/09Beğenilme : Diger Sevdigim : Gustav Schafer Ruh Halim : Zararsız Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:42 am
hakan götürürki beni
Admin
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:42 am
hakan :S
th_merwe89
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:43 am
Eren_Bjk demiş ki:
hakan götürürki beni
ay Erenn boşuna konuşuyosunn hakan kuzenimiz oluyo Eren'in idolü kedisi 7ye gidiyo yalnız
Admin
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:45 am
Moderatör konuyu Kilitlermisin
th_merwe89
Konu: Geri: Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ? Paz Mayıs 24, 2009 8:46 am
cip kola kilit
Tokio Hotel İçkilerini nerede içiyor ? Nerelerde vakit geçiriyor ?