Kaynak :
http://tokiohotel.buzznet.com/user/video/2577221/tokio-hotel-interview-what-does/Tom : Hey . Ben Tom . Ben gitar çalıyorum .
Georg : Ben Georg . Ben bas çalıyorum .
Gustav : Ben Gustav . Ben bateri çalıyorum .
Bill : Ben Bill . Ben solistim ve biz birlikte ..
Hepsi : Tokio Hotel'iz .
Buzznet kızları öğrenmek istiyor , bir leydide hangi özellikleri ararsınız ?
Bill : Ben tek gecelik ilişkilerle pek ilgilenmem (Pek ilgilenmem de ne demek , arada ilgileniyorum ama fazla değil anlamı çıkıyor bundan ) . Ben dışarı çıkıp , herkesle düşüp kalkan çocuklardan değilim (Olma zaten bu gruba bir Tomi yeter ) . Eğer aşık olursam bu ciddi bir şey olur ve uzun süreli bir ilişki olmak vardır kaderinde . 2.5 senedir kimseyle bir ilişki yaşamadım . Benim için en önemli şey grupla yaptığım işi kabul etmesi ve destek vermesidir . Müzik ve grubun benim için öncelikli olduğunu ve en önemli şeylerin onlar olduğunu anlaması gerek . Ve bu zor biliyor musun , çünkü biz hep yoldayız ve uzaklardayız , müzik önce gelir .. Ve tabii o da anlık olmalı .
Tom : Anında Sex'te istemeli kesinlikle . (Yani şu 3 harflik sözcüğü araya tıkıştırmasan ölcen dimi Anında sex'i bilmem ama ben anında seni dövebilirim )
Georg : Gerçek olmalı . (Hayali sevgilin mi varda dedin bunu xD )
Bill : Evet ben çok kıskanç biriyimdir .
Tom : Bende kıskanç biriyimdir ve yaptığımız gece onun için tek erkek ben olmalıyım . ( Oldu başkaaa Terbiyeli kızlar girer mi be senin yatağına xD İdare et 10 kişiyle yatanlarla Çatla da patla )
Öpüşmek istediğiniz belli bir ünlü var mı ?
Tom & Bill & Georg (Yalnız Georg yerine altta Gustav yazmışlar ama çocuk ağzını bile açmıyor xD ) : Jessica Alba (İlk defa katılıyorum Çok güzel kadın ya , 40 yılda bir doğru düzgün birini söylediniz )
Georg : ... (bişi dedi ama almancam yetmedi anlamaya Altyazı koymamış hainler )
Tom : Öyle sanıyorum (Ne sanması be Sen sanmazsın direk yaparsın )