Eylülde, Tokio Hotelin beklediğimiz albümünü sonunda çıkacak. [ şüküür ]
BRAVO yepyeni şarkıları duymasına izin verilmesi için ilk oldu. Üst-gizli-ön izlemesine, hiç bir şeyi söylemesi için izin verilmiyor.
BRAVO editör-başkanı: “İşte bu kadar: Vov ne inanılmaz ses! Çok güçlü, çok yeni, çok uluslararası.ve beklenmedik bir şekilde farklı.
Bunun, "Durch ini Monsun"'la zaten hiçbir alakası yok artık. Ben tamamen grubun müziksel olarak nasıl değiştirdiğine ve ve bunca şeye nasıl cesaret edebildiklerine şaşırdım'' [ artık bizde dinlesek yahu olmuyor böyle başkalarından duymak ]
Scene klübü “pro sky lounge” Berlin Kurfürstendamm’da. Gece saat 1 de ABD super starı beyonce knowles partsini burada kutluyor.
Davete 2 çok özel konuk. TH ikizleri!
Bill ve Tom parti havasında.
Hatta ailelerini tehdit eden takipçi deli kızlar belasından sonra,sonunda tekrar eğlenmek istiyorlar
Sonraki sıkıntı uzakta değil: Hatta geceleri,adamları onları aranılan saldırılardan kurtaramıyor. Puro-Host Ivanda onlara katıldı.Gümüş şapkası,kırımızı plasiktik çiçeği ve fırfılı sarı tişörtü ile benzersiz bir adam.Bile sokuldu ve eliyle Bill'in ayağına vurdu? Orada neler oluyor?
Kimse Tomun yakınına gelmeye cesaret edemiyor.Nedeni: onun yeni kötü görünüşü. [ hiçte öle değil ben olsam yaklaşırdım ]
Onun şimdi her şeyi siyah! Bandanası,dudak piercingi ve yeni küpesi. Hatta sarı rastaları bile dipten siyah cornrowslarla değiştirildi [ cornrow;ABD şekilli örgü].TH gitatisti bir gangster mi?
Onun yeni görünümünün ilham kaynağı favori sanatçısı Samy Deluxe olabilir. [ kısmet olabilir ]
Ama ikiz kardeşler bu gece başka bir sert rapçiyle eğleniyor. Bushido’nın en iyi arkadaşı;Kay One. Kay uzun geceler ve vahşi partilerde ünlüdür.
İkizler gerçekten benim iyi arkadşım oldular” diyor Kay BRAVOya
“Bill ve Tom iyi çocuklar ve onlarla parti yapmak zor” sabahın 4üne kadar.. [ zor diyo sonra 4'e kadar eğleniyor ]
Ertesi gün onlar studyoya tekrar geri döndüler. Yeni albüm Eylülde çıkacak,ilk single büyük olasılıkla Temmuz sonunda. [eehh sonunda yahu ]
David Jost:”Bitmiş 17 şarkımız var. Sanırım 25 şarkıyla sona ericek.[ ee okadar kapanmakla olsun artıkk ] Harika metaryallere sahibiz. Hatta onların hepsiyle napıcağımızı henüz bilmiyorum” [ bende taviseye jostcuğum onuda başka albümde kulanın hani biiz bukadar bekletmenize özür için ]
KAYNAK:https://2img.net/r/ihimizer/i/bravo1kopie.jpg/
http://img136.imageshack.us/my.php?image=bravo2kopie.jpg