Not Bunu "!BillSereniTy!" Adlı üyemiz Hazırlamıştır
Arkadaşlar!
Kimsenin umrunda değil mi artık Tokio Hotel?Bana mı öyle geliyor.Sakın kimse bana konuyu yanlış yere açmışsın demesin çünkü konu doğru yerde!
Yabancı fanların bizden ses çıkmadığı için TR adına fan sitesi açacağını biliyor muydunuz?Sizce bu bizim değerimizi azaltmayacak mı?
Ne gen.tr olarak ne de tek başımıza herhangi bir eylem yapamıyoruz.
Fan buluşmalarında yaptığımız tek şey "Ahhh Billl...Ahh Tooom...Yemek yiyelim,hadi THli eşyalar alalım"
Bu mu bizim fan kavramımız?
Kusura bakmayın kırıcı konuşuyor olabilirim ama artık bıktım. 1.dönemden beri size bir mektup göndertmeye çalışıyoruz.Sonuç?Mektup gitmedi.Çünkü o konuda bile kavga çıktı.Ve 2 üye banlandı.
Bir grup kurdurmaya çalışıyorum.Keyfimden mi?Schatten Von Tokio'yu kurdurmanın benim adıma bir yararı var mı?İşin en ağırını 4-5 kişi yükleneceğiz sizden sadece üye olmanızı ve düzenli olarak siteye bakmanızı istiyoruz.Çok mu ağır?
Geyik yapmak için herkes siteye geliyor ama.
Bakın bi en çok Serbest Bölümde konu var!
Karalama Defteri almış başını gidiyor zaten.
Ve biz THnin gerçek fanlarıyız öyle değil mi?
Artık ben fanım derken utanıyorum.
Başka siteler neler yapıyor!Metallica boşuna mı geldi,Linkin Park'ı kim davet ettirdi?Katy Perry zaten babasının hayrına geliyor değil mi?
Takmışız bi Tokio Hotel Türkiyeyi unuttu yalanına.
Hiç varlığımızdan emin olamadı ki Tokio Hotel bizi unutsun.
TH bizi unuttu yalanı bizim paravanımız.Hiçbir şey yapmadığımızı bildiğimiz için saklandığımız paravanımız.
Ne yaptık?
Söyleyin yaptıklarımızı tamam diycem.
Yok ki.
Hiçbir şey yok.
Resim Projesi deniliyo,yok!
Mektup yazıyoruz,kavga çıkıyor!
Hediye gönderelim diyoruz,ben alamam diye herkes kaytarıyor!
Madem hiçbirşey yapamıyoruz o zaman biz niye kendimize FAN diyoruz?
Okullar bitti.Tüm sınavlar bitti.
Bahanelerimiz de bitti.
Artık FAN olarak birşeyler yapmanın vakti geldi.
!BillSereniTy!(yani ben)
aRwen*
Lympha
ThfanTR
Selin(Nickini tam olarak bilmiyorum Selinciğim)
Biz beşimiz artık fiilen birşeyler yapmak istiyoruz.Elimizden geleni yapıcaz.Ve siz olsanız da olmasanızda yaptığımız herşeyi Türkiye'ye mal edicez.Çünkü bunu yapmak zorundayız.
Şimdi gerçek Tokio Hotel fanlarına sesleniyorum.
Burayı geyik sitesi olarak kullananlara değil.
Eğer Tokio Hotel Türkiyeyi tanısın istiyorsanız,buraya gelmelerini istiyorsanız,en azından birkaç ropörtajda Fransa yerine Türkiye geçsin istiyorsanız...
Bize yardım edin.
Bizimle beraber olun.
Sizden çok şey istemiyoruz.
Sadece projelere katılın.
En ağır yük yine bizde olsun,sorun değil.
Ama bizimle olun.
Lütfen artık sesimizi Tokio Hotel'e ve tüm dünyaya duyuralım!