Ximena Sariñana (Meksikalı oyuncu ve şarkıcı, 23 yaşında)
Blogunda [myspace.com/ximenamusic] Tokio Hotel'den Bill Kaulitz hakkında bir şey konuştuğunu öğrendik.
-(gülüyor) Meksika'da show da oldu. O, benim yanıma oturdu,hareketlendi ve onun saçlarıyla beni fırçaladı. [ne diyor bu kadın O.o ] Bana kötü bir şekilde bakıyordu ve "Bu siyahi kim" dedi. Sonra menejeriyle yerlerini takas ettiler. Onlar basın toplandısında Yahudi ya da Siyahi istemediklerini söylediler. Ama bunlar sadece söylenti...
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Bill,Siyahi ya da Yahudi'lerden hoşlanmıyor mu? C.tesi Haz. 13, 2009 5:58 am
teşekkürler
BiLL<3SeLiN
Mesaj Sayısı : 310Kayıt tarihi : 15/05/09Yaş : 34Nerden : BUrSaBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Aşık Takımınız : Gs
Konu: Geri: Bill,Siyahi ya da Yahudi'lerden hoşlanmıyor mu? C.tesi Haz. 13, 2009 6:23 am
Teşekkürlerr...
Admin*
Mesaj Sayısı : 50Kayıt tarihi : 15/06/09Yaş : 30Nerden : AnkaraBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Manyak Takımınız : Gs
Konu: Geri: Bill,Siyahi ya da Yahudi'lerden hoşlanmıyor mu? Salı Haz. 16, 2009 3:06 am