arkadaşlar, bu site Tokio Hotel'in Almanya'daki resmi fan sitesi admini Andreas'ımızmış mod.larda Th'yle tanışanlarmış hep ben de thfantr'den öğrendim.
www.tokiohotel-fanclub.de/forum bu forumu burdan registerden üye olabiliyoruz tüm dünyadaki fanlar buraya toplanmış ama ne yazik ki Türkler olarak biz çok azız hadi sayımızı TH'ye gösterelim diye açtım bu konuyu(yeri doğru inş.)
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel Resmi Fan Sitesi Paz Haz. 07, 2009 5:04 am
bu nedir yaaa vay anasını beee admin kim bilmiyorum ama site müthişş yaa giriş flnnn
azra
Mesaj Sayısı : 59Kayıt tarihi : 27/05/09Yaş : 29Nerden : SBS mezarlıgındanBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Manyak Takımınız : Gs
Konu: Geri: Tokio Hotel Resmi Fan Sitesi Paz Haz. 07, 2009 5:20 am
girişe ben de bayıldım harika yaa canım Andreas da Bill'le Tom'un çocukluk arkadaşı daha doğrusu TH üyeleri dışında en yakın arkadaşları belki görmüşsündür sarışın bi şey iştee mod.lar da hep TH'nin arkadaşları
yani MUTLAKA ÜYE OLMALISINIZ diyorumm TH'ye sesimizi duyurmak için
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel Resmi Fan Sitesi Paz Haz. 07, 2009 5:57 am
yaaa oraya nasıl kaydolunuyo bulamadım :'(
azra
Mesaj Sayısı : 59Kayıt tarihi : 27/05/09Yaş : 29Nerden : SBS mezarlıgındanBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Manyak Takımınız : Gs
Konu: Geri: Tokio Hotel Resmi Fan Sitesi Paz Haz. 07, 2009 10:33 am
registerden giriyosun gerisini çevire çvire artık
th_merwe89
Konu: Geri: Tokio Hotel Resmi Fan Sitesi Paz Haz. 07, 2009 10:34 am
yapabildim:D yazıcaktım unuttum yinede sağol aşko ama şimdide cevap yazamıyorum çok sinir oldum. cavap yazmak için bişey yok
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Tokio Hotel Resmi Fan Sitesi Çarş. Haz. 10, 2009 12:40 pm
Haberlendirme İçin Saol Dogru Yere Taşındı ..
ben üye oldum ve anlıorum Site Daha İyisini Verim Burdaki Haberler Çok Dogru Bu Sitenin teması vs. mükemmel ! buda ücretsiz ama önemli olan dostluk ve aile ..