Mesaj Sayısı : 12Kayıt tarihi : 26/05/09Yaş : 31Nerden : M3L3Ğ!M!N Y@NIND@NBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : utangaç Takımınız : Fb
Konu: ÖLÜMLÜ OLMAYI GÖZE ALDIM SENİN İÇİN Salı Mayıs 26, 2009 2:19 pm
KARAKTERLER: SİYAH MELEK:DÜNYADAKİ ADIYLA LENA.1.70 BOYUNDA GÜZEL BİR KIZ.ÖZEL GÜÇLERİ;ZİHİN OKUMAK,HIZLI KOŞMAK VE UÇMAK. BEYAZ MELEK:DÜNYADAKİ ADIYLA AMY.1.70 BOYUNDA GÜZEL BİR KIZ.ÖZEL GÜÇLERİ;TEDAVİ ETMEK,HIZLI KOŞMAK,UÇMAK. ZEUS:BAŞ MELEK.KURALLARI YIKILDIĞI ZAMAN HİÇ BİRŞEY DÜŞÜNMEDEN CEZAYI UYGULAR. EROS:AŞK MELEĞİ.OKUNU LENAYA ATMIŞ GALİBA... SASHA:LENANIN ABLASI LENANIN HER ÖZELLİĞİNİ KISKANIYOR. TOM:TOKİO HOTEL GRUBUNUN GİTARİSTİ.PLAYBOY.18 YAŞINDA BİLL'İN İKİZİ. BİLL:TOKİO HOTEL GRUBUNUN SOLİSTİ.AŞKA FAZLASIYLA İNANIYOR.18 YAŞINDA TOM'UN İKİZİ.TANITIM Yıllar önce Dünyaya gelen iki bebeği korumak için iki melek Dünyaya indirilmiş.Melekler başta Dünyaya alışmakta çok zorluk çekmişler ama iki masum bebeği koruma görevi onlara verildiği içinde gururlanmışlar.Aradan yıllar yıllar geçmiş.Bu iki bebek büyüyüp 18 yaşlarına geldiklerinde görevleri iyice zorlaşmış.İki meleğin kendilerine özgü bir güzellikleri varmış bu güzellikleri başlarına bazen büyük dertler açıyormuş ama onlar her seferinde kendilerini koruyorlarmış.Siyah melek kendini adadığı bebeğe karşı özel duygular besliyormuş daha önce hiç tatmadığı duygular….Ama bu duygularını Zeus öğrenirse başı büyük belaya girebilirmiş.O yüzden bu duygularını silmeye çalışıyormuş ve hikayemiz burada başlıyor!
v@mp!r3ll@ Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim
Mesaj Sayısı : 12Kayıt tarihi : 26/05/09Yaş : 31Nerden : M3L3Ğ!M!N Y@NIND@NBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : utangaç Takımınız : Fb
Konu: Geri: ÖLÜMLÜ OLMAYI GÖZE ALDIM SENİN İÇİN Salı Mayıs 26, 2009 2:20 pm
UMARIM CÜMLELERİMDE HATA YOKTUR.HİKAYEMİ OKUYANLAR İYİ YADA KÖTÜ YORUM YAPSINLAR.
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: ÖLÜMLÜ OLMAYI GÖZE ALDIM SENİN İÇİN Çarş. Mayıs 27, 2009 4:35 am
sprr çok değişik bir hikaye devamm
Admin*
Mesaj Sayısı : 50Kayıt tarihi : 15/06/09Yaş : 30Nerden : AnkaraBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Manyak Takımınız : Gs
Konu: Geri: ÖLÜMLÜ OLMAYI GÖZE ALDIM SENİN İÇİN Perş. Haz. 18, 2009 4:28 am
evet devam etmelisin.
BiLL<3SeLiN
Mesaj Sayısı : 310Kayıt tarihi : 15/05/09Yaş : 34Nerden : BUrSaBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Aşık Takımınız : Gs
Konu: Geri: ÖLÜMLÜ OLMAYI GÖZE ALDIM SENİN İÇİN Çarş. Haz. 24, 2009 8:36 am
ewt yha çok güsel gerçekten devam edersen sevinirim canımm...=)
dilacan Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim