Yorumlar gelsin Böle şeyleri yapanlar Hala Çocuk yha !
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Photoshop Salı Mayıs 26, 2009 5:44 am
yuhh yaa bu kadarda olmaz amaçları ne bi ansam bunu yapan kişiler şuna kafa yorucaklarına başka şeylere kafa yorsalar kim bilir neler olur... geriiler ya artık bunlara diycek laf yok çünkü benim gözümde laf sölenmiycek kadar değersiz şeyler...
BiLL<3SeLiN
Mesaj Sayısı : 310Kayıt tarihi : 15/05/09Yaş : 34Nerden : BUrSaBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Aşık Takımınız : Gs
Konu: Geri: Photoshop Salı Mayıs 26, 2009 8:53 am
Yha bunların resmen kıskançlıktan gözleri dönmüş ne yaptıklarını bilemeyecek kadar zekasız oldukları ortada bu insanlara başka ne denilebilirkii gerçii insan bile denilemez ama
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Photoshop Salı Mayıs 26, 2009 9:18 am
Çok Haklısınız !
azra
Mesaj Sayısı : 59Kayıt tarihi : 27/05/09Yaş : 29Nerden : SBS mezarlıgındanBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Manyak Takımınız : Gs
Konu: Geri: Photoshop Paz Mayıs 31, 2009 5:16 am
bence de bunlarla uğraşcaklarına dünyayı krizden falan kurtarırlardı küresel ısınmayı durdururlardı falan yani benim bunlara söyleyeceklerim buraya sığmaz embesil varlıklar, terliksi hayvanlar...
v@mp!r3ll@ Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim
Mesaj Sayısı : 12Kayıt tarihi : 26/05/09Yaş : 31Nerden : M3L3Ğ!M!N Y@NIND@NBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : utangaç Takımınız : Fb
Konu: Geri: Photoshop Ptsi Haz. 01, 2009 5:31 am
kendi uydurdukları haberlere kendileri inanıyor şizofren insanlar.Kafaya takmaya bile değmez biz tomla billi biliyoruz sonuçta ve bu şizofren arkadaşlar böyle yaparak tokio hotel'e daha çok fan kendilerine daha çok düşman kazandırıyorlar
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Photoshop Ptsi Haz. 01, 2009 5:35 am
katılıyorum kendi salaklıklarını ortaya çıkarıyolar