Muhabir: Sadece bir saat önce ayrılmamıza rağmen sıkıldınız.
Tom: Eğer bu Bill geri zekâlısı uykumu bölmeseydi, ben sıkılmazdım. (Tom aaa çok ayıp hiç yakışmadı! )
Muhabir: Siz baylar dün gece dışarı çıktınız mı?
Bill: (ağzını yerim ne güzel yiyorsun sen)Evet, biz “Hairspray” müzikalini izledik. Müzikal harika kadroya ve mükemmel dansçılara sahipti! Ben onların o kadar küçük bir sahnede yaptıkları şeye ve sahnelerin nasıl o kadar hızlı değiştiğine çok şaşırdım. Şov 2,5 saatten uzundu ve ben bir saniye bile sıkılmadım. Hatta Tom ağladı (ne? ) Gerçekten hüzünlü bir sahne vardı.
Tom: NE?
Muhabir: Tom görünürde sert ama özünde yumuşak biri. Bill, sen kardeşin hakkında bu şekilde düşünmüyor musun?
Bill: Kesinlikle. Tom’un soğukkanlılığı siz ölümden bahsetmeye başlar başlamaz sona erer.
Tom: Evet ama "Hairspray" bununla ilgili değildi. O sadece saç kabartmayla ilgiliydi! (bunda mı ağladın allah seni! )
Bill: Gerçekten, ben ve Tom ölümle ilgili filmler izlediğimizde, o oldukça duygusallaşıyor. “Joe Black”i izledikten sonra onu banyodan
çıkaramadım ;-) höh
Tom: Baksana, o kendi kendine gülüyor çünkü bu tamamen saçmalık. Bill’e baksana adamım,hiç inandırıcı değil!..
Tom: Ben film izlerken nadiren ağlarım!
Muhabir: Ya Bill?
Bill: Ben ağlarım!
Tom: Her zaman! (çocuğun doğasında var )
Muhabri: Bugüne kadar izlediğin en hüzünlü film hangisiydi?
Bill: “Not Defteri” gerçekten hüzünlüydü!
Tom: Ben onu izlemedim.
Bill: Tabii ki izledin. O kendi kendine gülüyor. sen onu turdayken izledin.
Tom: Şey, Bill beni zorladı…
Bill: Gördüğünüz gibi, Tom bazen yalan söyler…
Tom: Ama sonunda, her zaman itiraf ederim.
Bill: Diğer bir hüzünlü film “Joe Black”di ve ayrıca “Şehrin Melekleri” de hüzünlüydü.
Tom: Bence o kadar da değil.
Bill: Tabii ki öyleydi, o bisikletinin üzerinde ölürken... Gerçekten üzücüydü.
Tom: Oh, hatırlıyorum.
Muhabir: En komik filminiz neydi?
Bill: Ben komik filmlerden nefret ederim. Georg ve Gustav “Hot Shots”u önermişti ki bu gelmiş geçmiş en berbat fikirdi. Sadece gülünçtü!
Tom: Kesinlikle eğlenceli olan “Scrubs”dır.
Bill: Kesinlikle, ben “Scrubs’ı severim. Aslında ben TV şovlarını 7 gün 24 saat izlemeyi severim.Biz turdayken “Prison Break”i izledik, o harikaydı. Şu aralar “Scrubs” ve “Nip/Tuck”ı izliyoruz. Nip Tuck da harika.
Tom: Evet!
Bill: Evet!
Muhabir: Harika, çocuklar, 10 dakika daha geçti dünyanın en ilginç yolculuğunda…
Tom: … Los Angeles’a!
Bill: Bu gece biz Heidi’yle [Klum] buluşacağız. (heidi mi ne kadar da samimisiniz! )
Muhabir: L.A.’de Heidi’den başka ne olacak?
Tom: Ben “Playboy Köşkü”nü ziyaret etmek isterim. ( )
Bill: Ben oraya mağarayı kontrol etmek için gitmek istiyorum, o gerçekten beni büyülüyor. hangi mağara büyülüyor canım
Tom: Hangisinden bahsettiğini bilmiyorum, ben oraya Kendra’nın mağarası nedeniyle gitmek istiyorum.
Muhabri: Oh, burası oldukça sallantılı olmaya başladı.
Bill: Oh, oh… Uçak parçalanmak üzere. Oh, Tanrım, bir keresinde biz korkunç bir uçuş geçirmiştik ve ben çok korkmuştum.
Muhabir: Ne zaman?
Georg: Cannes’teki NRJ Ödülleri’ne giderken.
Bill: Büyük bir fırtınaydı…
Muhabir: Ve siz uçağın parçalanacağını ve hayatlarınızın sona ereceğini düşündünüz. ...
Bill: Ondan sonra bir daha uçmak istemedik ya da ....
Tom: Biz sadece özel jetler kullanmaya karar verdik. Özel jetleri kullanırken türbülans yok.
Bill: O özel günde ben özel bir jete binmezdim, büyük bir fırtınada küçük bir uçak ölüm demektir!
Bill: Son defa onun boynuna çikolata attık(Georgdan bahsediyor) bu onun arkasını (terbiye abidesi seni...ona döt denir ) dondurdu.
Georg: Benim yeni kız arkadaşım.L.A'ya varana kadar.
Parc des Princes!
Bill: Bu muazzam, bugüne kadar gördüğüm her şeyden daha büyük!
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Ağlamaları,filmleri ve Bill'in Heidi'si:@ TH TV [EPİSODE 33] Perş. Mayıs 21, 2009 9:55 am
bunun videosu çok hoşuma gidiyo Bill çok doğal cnm benim yaa
BiLL<3SeLiN
Mesaj Sayısı : 310Kayıt tarihi : 15/05/09Yaş : 34Nerden : BUrSaBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Aşık Takımınız : Gs
Konu: Geri: Ağlamaları,filmleri ve Bill'in Heidi'si:@ TH TV [EPİSODE 33] Perş. Mayıs 21, 2009 9:56 am
evet benimde hoşuma gidiyoo=)
Ağlamaları,filmleri ve Bill'in Heidi'si:@ TH TV [EPİSODE 33]