Merhaba Ben Salih(erkek) ;
Hiç Sizi Yormadan Kısa Bi Açıklama Yapıcam ( Diger Sitelerede Verecegim için Biraz Kısa Olucak)
Dün Akşam 10:00,11:00 civarlarında Bilal Abi İle Konuştum.(tanımayanınız yoktur diye umuyorum)Bilal Abi Çok İyi Birisi ...
Bu Yüzden Onunn Hakkında Kötü Şey Söylemek Haddime Degil ! sölememde Zaten ! ! !
Hemen Habere Geçiyorum .. Biz Turk Fanlarımızın Yogunluğu Oldugundan Fazla ! Yabancı fanlardan Fazla En Azından Ama Neden Turlarda vs. Türkiyeye Gelmiyor Bunun sebebini açıklayim ;
Biz Türk Fanlar Evet Haberleri Alıyoruz Fakat Türkiye Olarak Fanlarda Yer Almıyor Ve Sesimizi Duyuramıyoruz . Neden ? Bu duyuruları kızlarda Yapabilir fakat Erkek Fanımız Az ! ! Bunlar Çogalırsa Yabancı Fanlarda Bakı Yapıp Tokio Hotel'in türkiyeye gelmesini saglıyabiliriz ! fakat erkek fanımız örn:100 se kız fanımız 1000 Bunu Açıklamaya Çalışıyorum !
Bilal Abi İle Konuşurken Aramızda bir tartışma yaşandı ! ve bu haberi ondan aldım :
Türkiyedeki fanlardan haber gelmeyince yabancılar Türkiye üzerinde bir fan açmayı düşünüyorlarmış hatta açıcaklarmış.
şu anda hazırlıklar Varmış Ve Herşey Bitince Yayına Sunulacakmış !
Sitenin İsmi veya Yeri Şu Anda Tam Olarak Bilinmiyor ! fakat fan sitesi açılacak ! bu yüzden bir an önce erkek sayısını yükseltmeliyiz !
Neden ?
-Kızlara Blki Aldırış Etmezler Fakat Erkeklerde Gelebilirler ve diger bi sorun ise dil sorunu ing veya almanca biliyorsak kesinlikle onlara Mail atmayılıyız veya fan sitelerinde genekl bi açıklama yapmak zorundayız ki Türkiyeden Bir FAN Görsünler Bu Fan Herhangi Bir Fan Sitesi Olabilir ..
Oda Olmadı googledeki tokio hotel fanalrının hepsini teker yazalım ve gönderelim çogunluğumuzu anlasınar ..
Beni Dinlediginiz İçin Teşşekürler ! ! !
Tamamen Kendi Yazım !
Saygılarımla ....