konserlere ne şekilde hazırlanıyorsunuz?kondüsyonunuz için spor yapıyormusunuz mesela?
GEORG:hayır.turneler zaten antrenman gibi geçiyor günlerimiz çok yoğun ve dolu.Açıkçası biz de spor yapmak istemeyecek kadar tembelleşiyoruz.çok yoruluyoruz çünkü.
Hangi durumlarda çileden çıkarsın?
GEORG:ben uyurken yapılan her türlü haraket ve ses beni çileden çıkarır
BİLL: Doğru.ben de işlerini vaktinde yapmayan,geç kalan insanlardan nefret ederim
GUSTAV:Ama biz seni devamlı beklemek zorundayız değil mi?
BİLL:Evet ama en fazla 5 dakika!ben her zamn verdiğim sözleri tutarım.Bu benim için çok önemlidir
Bill hayatta en çok istediğin şey nedir?
BİLL:Asla olmayacak bir şeyi isterdim;görünmez olmak!Her zamn değil ama görünmez olmayı istediğim zamanlarda bu dileğimin gerçekleşmesini isterim.Hakkımda bütün konuşulanları sessizce sokulup,dinlerdim.Düşünmek bile heycan verici!
Bill saç modelin çok farklı.Seni çok uğraştırıyormu bu model?
BİLL:Sabah kalktığımda aklıma ilk gelen şey;''Aylaklık yapma ve saçlarını şekle sokmak için yataktan fırla''oluyor!Ama yeni kuaförümden çok memnunum neyse ki!Onunla yeni bir saç modeli düşünüyoruz.
Nasıl bir model var aklınızda?
BİLL:Sarışın olmak fena olmayabilir!Bilmiyorum.Ama gerçektende sarışınlıktan hoşlanıyorum.Bu arada kuaförüm bana gerçekten de farklı bir model bulmak zorund!
Telefonlarınızın melodileri ne?
BİLL:Öyle alışılmış müzikler yok telefonumuzda.Mesela bende geçtiğimiz gürültülü parıltılı konser ortamının sesi var.
Canınızı sıkan,sizi sinirlendiren olaylar karşısında ne şekilde tepki gösterirsiniz?
BİLL:Herşeyin düzeleceğini düşünür,kendimi rahatlatmaya çalışırım.
GUSTAV:Bende sporculara has bir özellik olan sabır var.Çünkü uzun zaman bisiklet kullandım.Bu yüzden sabırlı davranırım.
TOM:Çok sabırlı değilimdir.
Turnelerde sağlınıza dikkat ediyormusunuz?
TOM:Hayır ne yazık ki!Bir kere devamlı hamburger gibi hazır gıda yiyerek besleniyoruz.Turne boyunca devamlı yollarda olduğumuz için en kolayı abur cuburla açlığımızı gidermek oluyor.
GEORG:Boğazımıza kadar abur cuburla doluyuz!
TOM:Ama konserler ve turneler olmadığı zaman meyve ağırlıklı besleniyorum yemekeklerimizle ilgilenen görevlimiz muhteşem meyve salatası yapıyor.Hepimiz onun meyve salatasına bayılıyoruz!
Peki gerçekte yemeyi sevdiğiniz şeyler nelerdir?
TOM:Hamburger,makarna ve pilav..
BİLL:Ben de!
Turneler dışında nasıl geçiyor hayat?
BİLL:Bizim hayatımız tamamen müziğe endeksli.Müzik dışında bir hayatım yok.Konser olmasa bile albüm kapağına isim düşünüyorum yada şarkı sözü,müzikle ilgili bir şeyler dolaşıyor aklımda.
kariyerinizde zirveye ulaştığınızı düşündüğünüz anlar hangileriydi?
GUSTAV:Oooo! o kadar çok var ki..
BİLL:Gelsenkirchen'de bir konser vermiştik ve 20 bin kişi gelmişti muhteşemdi herşey.
20 bin kişi ve hayranınız olan binlerce kız...
TOM-GEORG:Doğal olarak ewet
Peki ya sonra?
BİLL:Sonrası yok!Çünkü işlerden aşka ayıracak vakit yok.
GEORG:Aşkı düşünmek bile güzel.Her günümüz gerçek aşkı aramakla geçiyor!Ne üzücü değil mi![b]