Mesaj Sayısı : 221Kayıt tarihi : 17/05/09Nerden : Ölüler diyarıBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Fb
Konu: Hayalet Sevgili Paz Mayıs 17, 2009 6:09 pm
Önce karakterleri tanıyalım
Andy: 17 yaşında sorunlu bir kız Bill:Andy'nin hayali sevgilisi aynı zamanda Tokio Hotel grubunun solisti 20 yaşında Lisa:Andy'nin hayatını değiştiren en yakın arkadaşı 18 yaşında Helen:Andy'nin peşini bırakmayan sınıf akadaşı 17 yaşında Tom:Gerçek Bill'in ikiz kardeşi
Hayalet Sevgili
Merhaba adım Andy. Bundan tam 17 yıl önce geldim dünyaya.Evet 2 gün sonra tam 17. yılımı geçireceğim bu lanet olası yerde.Yaşamaktan oldum olası nefret ettim.Bu lanet
yerden kurtulmak için denemediğim şey kalmadı.Ama olmadı.Hayat bırakmıyor beni.Bana kötü oyunlarını oynmadan bırakmıyacak beni.
17 yıldır bir kere bile kutlamadım doğumgünümü.Doğduğum gün benim öldüğüm gündür.Öldüğüm günü neden kutluyum ?
Aslına bakarsanız kandırıyorum kendimi.Bende isterdim herkes gibi mutlu bir doğumgünü geçirmeyi.Bende isterdim parti vermeyi.İsterdim ama yapan olmadı.
Yaşam öyküm gerçekten çok iğrenç.Henüz 10-11 yaşlarımdayken en yakın arkadaşımın babası ve abisi tarafından taciz ediliyordum.Babam yaşındaki bir adam
hergün vücuduma dokunmaya çalışıyordu.Abim dediğim biri bana sahip olmak istiyordu.O günleri asla unutamam.O lanet olası günler.Nasıl unuturum o günleri ?
Onlar benim hayata bakış açımı değiştirdi.
Kendimi bildim bileli ailemden nefret ederim.Onlarında beni sevmediklerini biliyorum.Babam beni seviyor olsa bana sürekli bağırmazdı.Beni sürekli dövmezdi.
Annem beni seviyor olsa hergün bana beddua etmezdi.Üzerime bıçakla yürüyüp şimdi bu bıçağı senin karnına batıracam öleceksin bende kurtulacam senden
demezdi.Benden kurtulmak istiyorlar farkındayım.Zaten bende onlardan kurtulmak istiyorum.
Okul hayatım tam bir cehennem.Okulun en sessiz, en yalnız kızını oynuyorum.Aslında oyun değil bu.Gerçek.Kimseyle konuşmam.İnsanlar benden çok farklılar.
Mutlular, seviyorlar, seviliyorlar.Hayat tarzları benimkinden çok farklı.Hayatta bana değer veren kimse yok.Benimde hayatta değer verdiğim kimse yok.1 kişi
hariç.Eğer siz bana peki sen neden yaşıyorsun ? diye sorarrsanız ki bunu bende hep kendime soruyorum işte cevabı o kişi.
O kim mi ? Adı Bill.O benim tek yaşama sebebim.Aşkım, biricik sevgilim
Bu kadar yeter sanırım.Hikayede nasıl biri olduğumu, neler yaşadığımı daha yakından göreceksiniz.Daha doğrusu okuyacaksınız.Evet artık uyansam iyi olur.
1. Bölüm
Mary:Andy kalk artık.
Andy:Git başımdan.Ne zaman kalkacağımı sana sormuyacağım.
Mary:Kalk diyorum sana.Misafir gelecek bana yardım edeceksin
Mary:Kocam uyansın o zaman sorucam bu söylediklerinin hesabını
Andy:Defooooooooooollllllllll
Bill:Andy aşkım sakin ol.
Andy:Offf sakin falan olamam.Neyse boşver hadi okula gidiyoruz.
Bill:Sen hazırlan.Ben bizimkileri arıyım.
Andy:Onların gelmesine gerek yok.Ben ve sen gidelim :ka25:
Bill:Tamam.
Bu gün sabah yine o Mary denen kadının bağırmasıyla uyandım.Beni sinir ediyor.Bill olmasa nasıl dayanırdım bu kadına hiç bilmiyorum.Her zaman beni
sakinleştiriyor.Aşkım benim ya seviyor beni biliyorum.Bende onu çok seviyorum.Zaten o olmasa bu hayatta işim olmazdı.Neyse Okula gitmek üzere hazırlanmaya
başladım.Aslında okula gitmek istemiyorum ama Mary'nin hakaretlerini duymaktansa okula gitmeyi tercih ederim.Hazrılanıp Bill'le okula gittik.Ders başlamıştı.
Andy:Yine geç kaldım ya.
Bill:Geç kağıdı alsan iyi olur.Devamsızlıkların baya çok.
Gece saat 1 gibi uyandım.Daha doğrusu beni Bill o tatlı öpücüğüyle uyandırdı.Bazen düşünüyorumda acaba onun bu tatlı öpücüğü olmasa ben nasıl uyanırdım.Gerçi
o zaman yaşayacağımı sanmıyorum.
Bill:Günadın aşkım.
Andy:Günaydın.Gerçi gece olmuş ama neyse.
Bill:
Andy:Mary denen kadın uyudu mu ?
Bill:Evet uyumamış olsa uyandırmazdım seni.
Andy:İyi.Diğerlerini çağırda Beraber dışarı çıkalım.
Bill:Emin isin ?
Andy:Evet.
Aslında Bill gece dışarı çıkmamızı pek istemiyor.Sonuçta onu sadece ben görüyorum.Ve bir genç kızın gece sokakta olması çok kötü bişey.Başına her türlü şey
gelebilir.Ama ben korkmuyorum.Nasılsa başıma herşey geldi.Daha kötü ne gelebilir ki
Yazarımız bunnları yazarken bende hazırlandım.
Bill:Oha çok güzel olmuşsun.
Andy:Biliyorum.
Tam biz odadan dışarı çıkacakken küçük kardeşim Amy uyandı.
Amy:Andy ne yapıyorsun sen ?
Andy:Sen ne zaman uyandın ?
Amy:Şimdi uyandım.Sen neden kendi kendine konuşuyorsun ?
Andy:Kendi kendime konuşmuyorum
Amy:Bazen senin kafayı yediğini düşünüyorum
Andy:Ben yemedim ama istersen sana yedirebilirim.
Amy:Yok ben almıyım
Andy:Off uyu artık.
Amy:Nereye gidiyorsun ?
Andy:Dışarı
Amy:Tek başına mı ?
Andy:Ha.. evet
Amy:Gece saat 1:30
Andy:Amy uyu.
Amy:Anneme söylüyeceğim.
Andy:Selamımıda söyle.
Bill ile beraber dışarı çıktık.Sokakta kimse yoktu.Evin yanında bizimkiler bizi bekliyordu.Aslında onların tam olarak kim olduklarını bilmiyorum.Bill'in
arkadaşlarıymış.Hep beraber bir taksiye binip bir bara gittik.Ama yaşım küçük olduğundan beni içeri almıyorlardı.Bende yol çok.Gizlice içeri girdik.Deliler
gibi eğlendik.Saat 4 olmuştu.
Tom:Artık gitsek iyi olur.
Andy:Evet.
Bardan dışarı çıktık.İçtiğim için braz yürümek istedim.Yolda yürürken yanımda bir araba durdu.Arabadan 2 erkek indi.Üzerime doğru yürümeye başladılar.