Mesaj Sayısı : 221Kayıt tarihi : 17/05/09Nerden : Ölüler diyarıBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Fb
Konu: EdosH''ta geldi Paz Mayıs 17, 2009 2:46 am
]öncelikle herkese merhaba şimdiden gözlerinizi yoracağım için özür dilerim neyse adım eda soy adım inci (içimden söylemek geldi xD) 16 yaşındayım (17'ye azmı kladı ne ) Hatay'lıyım ama Atabistan'da yaşıyorum (nedenini sorma kendini yorma ) .. sanırsam 3 yıldır Th fanıyım eskiyim yani gruptaki herkesi çok seviyorum ama Bill'in yeri çok ayrı onu daha çok seviyorum ama diğerleri arasında kesinlikle ayrım yapmam ayrım yapanlarıda hiç sevmem grupta sadece Bill ve Tom yok .... Tokio Hotel dışıda My Chemical Romance, Marilyn Manson, HIM, Avenged Sevenfold, The Veronicas, Linkin Park, Cinema Bizarre, Fall Out Boy, Epica, Boys Like Girls, 30 Seconds Tom Mars, The Game, Nelly ... gibi sanatçıları dinliyorum saymaya devam etsem baya çok kişi çıkar ... çok utangaç ve içine kapanık biriyimdir aynı zamanda çok psikopatımdır dışardan beni gören çok akıllı saygılı biri sanır ama öyle değilimdir aileme baya problemlerim var problemli biriyim yani bu gün varım yarın yokum gibi bişey hayatım heran ölebilirim yani ... en büyük hobim müzik ondan sonra bz pateni ve sonrada tabiki vaz geçilmezim kan içmek psikopatlığımın başnı elimi jiletlemem ve akan kanımı içmem var .... tabi bu tanıtmadan sonrada herkes benden kaçıck ya neyse merak etmeyin zarasızım zararım kendime yani ... neyse bu kadar yeter sanırım devam etsem baya çok çkar o zamanda herkes benden kaçar hepinize iyi forumlar
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Paz Mayıs 17, 2009 2:51 am
hoşgeldin cnmm
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Paz Mayıs 17, 2009 2:51 am
Ailenle Bir Sorunum Var Diyorsun Biz Bir Aileyiz . Bunu Bizimlede Paylaşırsan Yardımcı Oluruz ! Tek Degilsin ! Kan İçmeye Gelince ! Bu Bnm İçin Çok Kötü ve Zararlı Bişey Degil Kendimden Degilde Çevremdekilerden Biliyorum Eger Gerçekten kan İçiyorsan Bişi Söylemek Bana Düşmez .. Fakat Bunu Seviyo Olabilirsin .. Çevrendekiler Seni Kırıcak bişikler söylüyebilir senin hakkında Onlara Hiç Aldırma .. Ama gerçekten İçiyorsan ==> vurguluyorum ! aldırmıcaksın sevecewgin herşeyi kendin içni yap bnde sevecegim bişiler yapıyorum fakat kan içmek gibi Degil Hoşgeldin Eda !
Billy und EdosH
Mesaj Sayısı : 221Kayıt tarihi : 17/05/09Nerden : Ölüler diyarıBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Fb
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Paz Mayıs 17, 2009 3:00 am
önceikle hoşbuldum burda bir aile olduğumuzdan hiç şüphem yok zaten ben ailem vermediğim değeri TH fanlarıa veriyorum çünkü sizlerle gerçekten çk vakit geçiriyorum ve bir aile gibi oluyoruz ... ailmele bir değil birçok sorunum var asında zaten psikolojim onlar yüzünden başladı yeni ilk jileimi onlar yüzünden çektim ama artık bu bana acı vermiyor aksine beni mutlu oediyor onlara olan sinirimi kedime zarar vererek çıkarıp rahatlıyorum yani ailemle olan sorunlaı say saya bitiremem sanada çok teşekkür ederim anlatabilirsin dediğin için ... kanımı gerçekten içiyorum ve çevremdekilerin ne dediğide umrumda değil çünkü bunu severek yapıyorum ;D ... neyse tekrar hoşbuldum ...
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Paz Mayıs 17, 2009 3:03 am
Gine Belirtmek istiyorum Ve Bu Konuda Çok Ciddiyim ! Böle Senin Gibi Zevk Ve Sevdigi Şeyi yapmak İçin Kan İçebiliyor Ailenle Sorunun Varsa Burdaki Yurtlara Gelebilirsin burası gerçekn mükemmel bi ülke tabi olumsuz şeyleri saymazsak bn türkiyede yaşamak istemiyorum yaşamak sitedgim yr seerseri dolu bir ülke ve bana bulaşmayan , sarmayan aile ! ama ailemide çok seviyorum !
İyi Forumlar !
Billy und EdosH
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Paz Mayıs 17, 2009 3:08 am
ben zaten Türkiye'de yaşıyorum geçici bir süreliğine Arabistan'dayım 2 yıl sonra zaten Üniversite için kesin olarak Türkiye'ye (İstanbul'a) gelicem onlardanda kurtulmuş olucam neyse konu uzamasın sanada iyi forumlar
Yaprak
Mesaj Sayısı : 567Kayıt tarihi : 08/05/09Nerden : BeNde BiLmİyOrUm Xd...!!GELCENMİİBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : Mutsuz Takımınız : Gs
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Paz Mayıs 17, 2009 5:55 am
hoşgeldin benden sana tavsiye olsun eda ablacım bence kendini jiletleyip kanını içmee.. çünkü ben bi kere parmağımı jiletle kesmiştim neredeyse kopucaktı yani kemik falan görünüyodu çok ağırıyoduu bence kendine zarar vermee
iyi fforumlarr
Billy und EdosH
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Paz Mayıs 17, 2009 2:53 pm
öncelikle hoşbuldum bana abla demezsen sevinirim hoşuma gitmiyor öneri için sağol ama ben parmadğımı değil bileğimi kesiyorum bilektede pek bişey olmuyor derin kestiğim oluyordu tabi bazen ama zamanla kesik kapanıyor hem artık profosyönel sayılırım yani öyle bana zarar verecek kadar derin kesmiyorum
Misafir Misafir
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Çarş. Mayıs 20, 2009 7:55 am
aşkım hoşgeldin nan iç anam iç bende içiyorum ya ama harbi vampire döndüm haa öptüm seni yavrum
[b]Mesaj düzenlendi..Yorumlarınıza dikkat ediniz.. Psycho_Engel
Billy und EdosH
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Çarş. Mayıs 20, 2009 8:37 am
hahah ne güzel vampir vampir anlaşırz bende seni öptüm bitanem mucx
En son Billy und EdosH tarafından C.tesi Mayıs 23, 2009 1:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Yaprak
Mesaj Sayısı : 567Kayıt tarihi : 08/05/09Nerden : BeNde BiLmİyOrUm Xd...!!GELCENMİİBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : Mutsuz Takımınız : Gs
Konu: Geri: EdosH'ta geldi C.tesi Mayıs 23, 2009 2:51 am
ya pis kelimeler kullanmayınn!!
Billy und EdosH
Konu: Geri: EdosH'ta geldi C.tesi Mayıs 23, 2009 1:23 pm
Öncelikle kelimelere pis demessen sevinirim O kelimeler bizim birbirimize olan sevgimizin ifadesi Ama tabe sende haklısın burası diğer forumlar gidi deil Bir daha dikkat ederiz
Admin
Konu: Geri: EdosH'ta geldi C.tesi Mayıs 23, 2009 1:28 pm
Sayın tombiş~şeker Adlı Üye Siz Moderatöre Laf Atamazsınız ! Üzgünüm Haddinize Degil !
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: EdosH'ta geldi C.tesi Mayıs 23, 2009 10:58 pm
Gamzede kötülüğüne söylemiyoki ama
Admin
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Paz Mayıs 24, 2009 2:15 am
Başkası Hakkındaki Kelimelerini İyide Olsa Kendine Saklasın Ve Bn Bişi Diyemem Sonuçta Eda Kızmadı Sanırı Onun Bilecegi Bir İş..
Billy und EdosH
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Paz Mayıs 24, 2009 4:30 pm
Kızılacak bişi değildiki Neyse konu uzamasın
tOKiO_hOtEl_1907
Mesaj Sayısı : 126Kayıt tarihi : 25/05/09Nerden : İstanbuLBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : Seçilmedi Takımınız : Fb
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Ptsi Mayıs 25, 2009 5:28 am
HoşgeLdin.. Bende Merve. İyi ForumLar..=)
Billy und EdosH
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Ptsi Mayıs 25, 2009 2:31 pm
Hoşbuldum Canım Sende Hoşgeldin
azra
Mesaj Sayısı : 59Kayıt tarihi : 27/05/09Yaş : 29Nerden : SBS mezarlıgındanBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Manyak Takımınız : Gs
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Cuma Haz. 05, 2009 3:00 am
bi ruh ikizi daha buludum kendime napiyim çok kişilik çok ikiz
tabi bu tanıtmadan sonrada herkes benden kaçıck ya neyse demişsin yaa bende cinslik var kaçacağıma yapışırım
millet rakı bira içer biz... hadi gel beraber kan içekkk canım çekti
hadi iyi forumlar canımmm
Billy und EdosH
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Cuma Haz. 05, 2009 3:11 am
ahaha aynen Sanada iyi forumalr canım
Admin*
Mesaj Sayısı : 50Kayıt tarihi : 15/06/09Yaş : 30Nerden : AnkaraBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Manyak Takımınız : Gs
Konu: Geri: EdosH'ta geldi Ptsi Haz. 15, 2009 10:52 am
Bebemmm Bende geldim kuzum. Edosh şu kan içme meselesi süperde jilat atma konusu sakat bence.Yani bağışlanmış kan filan alsan xDxDxD Kan içmene katılıyorum ama bende kan manyağı gibi bişi oldum zaten
Billy und EdosH
hoşgeldin bitanem ya ayh sorma ya şu jilet konusu bencede sakat kan kaybındn ölecektim ya artık yapmıyorum diyecek yala olacak hmm şöyle diyim artık pek yapmıyorum Ceylin'lede aramız çok iyi zaten ani kendimi jiletlemem için bir neden yok gerçi bana kalsa zevk içinde jiletlerimde Ceylin istemiyor diye artık pek yapmıyorum
MiSs_KaulitZz
Konu: Geri: EdosH'ta geldi C.tesi Haz. 20, 2009 7:11 am
foruma hoşgeldin ben de yeniyimm umarım iyi anlaşırızz
Billy und EdosH