eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum
2 posters
Yazar
Mesaj Sayısı : 221Kayıt tarihi : 17/05/09Nerden : Ölüler diyarıBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Fb
Konu: eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum Paz Mayıs 17, 2009 1:43 am
ya aslında bunu istemek bana biraz saçma geliyor kimin mod olucağını sizin seçmeniz gerekiyor ama madem biz istiyorsak söyleyebiliyoruz bende mod olmak istiyorum daha önce modlukta yaptım şuan tüm sanatçıların genel fan sitesinde TH içi modum eğer modluk için beni uygun görürseniz beni mod yapabilirsinz eğer uygun değilsem sağlık olsun
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum Paz Mayıs 17, 2009 2:36 am
Şu Anda Uygun Degilsin Merve ! ==> Modluk yapılsın Diye Sabah Akşam Mesaj Attı ! Üstelik Yaş Sınırıda Var 15 Üstü Mod Alıyoruz !
Billy und EdosH
Mesaj Sayısı : 221Kayıt tarihi : 17/05/09Nerden : Ölüler diyarıBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Psikopat Takımınız : Fb
Konu: Geri: eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum Paz Mayıs 17, 2009 2:53 am
küçük görünür gibi bir halim mi var ? ben 16 yaşındayım yakında 17 oluyorum beni küçük sanmana çok şaşırdım neyse sz bilirsiniz ben uygun değilsem yapacak birşey yok saygılar...
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum Paz Mayıs 17, 2009 2:54 am
Sizin Yaşınızı Bilmedigim İçin ! Bu Yoruma Yaptım Kızmanıza Gerek Yok ! Fakat Modlugunuz İçin Bişiler Düşünebiliriz ! Yaşınız Büyük Forumuzada Böle Bir Kişi (akıllı,modluık yapmış olan) lazım Eger Forumda , Ailemizde hep kalacaksanız bişiler düşünebiliriz !
Billy und EdosH
Konu: Geri: eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum Paz Mayıs 17, 2009 3:05 am
kesinlikle beni yalnış anladın kızmadım sadece şaşırdım ... neyse ben sürekli burdayım nasılsa belki ilerde dediğin gibi bişeyler olabilir ama yani olup olmamasıda benim çin o kadar önemli değil normal bir üye olarakta kalabilirim benim için sorun yok
Admin
Konu: Geri: eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum Paz Mayıs 17, 2009 3:07 am
Hayır Şu Anda Gerçekten Moderatör Eksigimiz var ! 1 modla iş yürümez ama istemezsen merve ! yani mod bizede yetebilir ! Bu Arada ! hep burdaysan Seni Mod yapacagım ! Çok Kararlıyım !
Billy und EdosH
Konu: Geri: eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum Paz Mayıs 17, 2009 3:10 am
ben tabikide hep burdayım ve tabikide istiyorum istemeseydim bu konuyu açmazdım zaten ve eğer sen istiyorsan seve seve mod olurum
Admin
Konu: Geri: eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum Paz Mayıs 17, 2009 3:15 am
Tamamdır Eda ! İstegin Yerine Gelindi Ve Mod Alımı Bitti Şu Anlık Mod istedigi Yapılmayacak bir tane daha alabilirim ama istedigim kişiyi onuda zaman geçmesi lazım bu arada kullanıcı banlama yetkin var saten daha önce yaptım dedin anlarsın bu işlerden !
Admin
Konu: Geri: eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum Salı Haz. 23, 2009 1:22 am
Başka Forumda Görüldün Veuyarıldın Daha Sonrada Bize Kafa Taslayınca Üzgünüm ..
eğer sizde uygun görürseniz bende mod olmak istiyorum