Room 483 Tour – Part I: Felaketler & aksilikler
Tom: Oh Tanrım, milyonlarca şey var... Nereden başlayacağımı bile bilmiyorum.
Bill: Güzel, ben biliyorum :-) Bir konser sırasında, Tom'un gitarı çalışmadı. Neler olduğunu anladığım sırada kalp krizi geçiriyordum neredeyse. Ancak, gösteri bittiğinde ve bir kaç gün sonrasında, Tom'la eğlenmekten büyük zevk aldık.
Georg: Diğer bir şok edici an kesinlikle kameramanlarımızdan biri çok yüksek bir yerden Gustav'ın oturduğu yere düşünce oldu. Onu gösteriden sonra gördüğümüzde çok korkmuş gibi bakıyordu çünkü çenesinde çok büyük bir kesik vardı - ama o bunu başardı ve şimdi herşey normale döndü.
Tom: Bu hikayeyi dinle - bu birazcık mide bulandırıcı ama işte: ne zaman kamera benim yakın çekim görüntümü alıyordu ki bir prezervatif sahneye uçtu ama prezervatif artık paketinde değildi ve tahmin edin nereye kondu? Evet, kesinlikle benim gitarımın üstüne ve gerçekten oraya sıkışmış gibiydi – bu gerçekten çok çirkindi! Problem benim çalmayı bırakamayacağımdı böylece bende çalarken o yapışkan şeyden kurtulmak için bir tür sallama hareketi yaptım. Şanslıyım ki bir noktaya düştü ama tabi ki bütün bu olay kamera tarafından çekilmişti.