Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Th'yle nasıl tanıştınız? Paz Mayıs 10, 2009 9:08 am
evett Th'yle nasıl tanıştınız tanışınca ne hissettiniz vs...
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Th'yle nasıl tanıştınız? Paz Mayıs 10, 2009 9:12 am
Th'yi İlk Özenti İle Tanıştım DiyebiLlirim Kuzenim Dinlerken bnde Dinledim Fakat Daha Sonra BIktım Usandım Ve Sevmemeye Başaldım ve 1 ay sonra Th'siz Olmadı yani o sesleri Duymadan Kötüde Olsa Duymadan yaşayamaz Oldum ..
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Th'yle nasıl tanıştınız? Paz Mayıs 10, 2009 9:19 am
kötüde olsa derken ? :kızdım:
neyse ben ilk th'yle tanışmamı anlatmıştım ama daha ayrıntı verim çok önemli :hehe:
ozamanlar trendy sadece yabancı ünlüleri veriyodu bende yabancı dinlemediğim için almıyordum ama Antalya'ya gidiyoduk zmn geçsin diye alim dedim okurum okudum bir açtımm abooww dedim bu ne gzl kız (aynen böyle) sonra röportajlarını okudum dedim bunlar birbirini çokmu aramış acaba da bulmuşlar orda hiç Bill'in erkek olduğu yazmıyodu. bide Tomla ikiz oldukları işte bundan 4-5 ay sonra kuzenim bnm pc'me şarkılarını indirmiş love is dead i dinledim çok hoşuma gitti sonra orayı vermek istemiyorum kuzenim rezil olur işte ben dedimki o kız o dedi erkek sonra iddaya girdik sonra ben bunlar hakkında araştırma yapmaya başladım ondan sonra bırakamadım yaklaşık 10 aydır thciyim vee çoook mutluyum
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Th'yle nasıl tanıştınız? Paz Mayıs 10, 2009 9:28 am
Bnde öLeyim >
th_merwe89
Konu: Geri: Th'yle nasıl tanıştınız? Paz Mayıs 10, 2009 9:28 am
de o kötü ses kısmı ne acaba Bill'in sesimi kötü yani? :bilmem:
Admin
Konu: Geri: Th'yle nasıl tanıştınız? Paz Mayıs 10, 2009 9:29 am
Hayır Sesleri Kötüde Olsa Artık Bırakamam Yani ?
Yaprak
Mesaj Sayısı : 567Kayıt tarihi : 08/05/09Nerden : BeNde BiLmİyOrUm Xd...!!GELCENMİİBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : Mutsuz Takımınız : Gs
Konu: Geri: Th'yle nasıl tanıştınız? Paz Mayıs 10, 2009 10:00 am
vallah benn eski sietden bi arkim vardı hilal onun sayesinde
anqeL_biLL Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim
Mesaj Sayısı : 39Kayıt tarihi : 17/06/09Nerden : napçan gelcenmi xDBeğenilme :
ablam sayesinde ablamda bi aralar th manyağıydı posterlerinde görmüştüm çok sevmiştim ama içimde saklamıştım o sevgiyi hep..sonradan söledim ama bu yüzden ablamla çok kavga etmiştikxSoda billcide
MiSs_KaulitZz
Konu: Geri: Th'yle nasıl tanıştınız? C.tesi Haz. 27, 2009 6:10 am
ben th yle tanışmadan öncede rock cıydım bi gün msn de bi arkim th nin şarkısı var mı dedi ben de o kim mal dedim resimlerini gösterdi ben de o kadar erkeğin içinde kızın ne işi var dedim o da erkek dedi sonra monsoonu dinledim netten cok süper söylüolar sonra tabi ben o kıza asık oldum