Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Perez Konuştu Cuma Mayıs 08, 2009 1:39 pm
Perez Hilton'un Tom'un Dayak Skandalı ile ilgili yazdığı yazı.
" Ne Kadar Zavallı ! "
Tokio Hotel'den Tom Kaulitz'in başı yasal işlerle belada olabilir.
Ne yapacak ?
Göründüğü kadarıyla rastalı dallama kız bir fanın yüzüne vurmuş!
Solistin ikiz kardeşi bu haftanın başında Almanya'daki bir benzin istasyonunda bir hayrana vurdu.
Her şey 19 yaşındaki gitaristin Hamburg'da arabasını benzinle doldurmasıyla başladı. 21 yaşındaki kız bir fan ve 4 arkadaşı onu tanıdılar ve bir imzalı fotoğraf almak için arabasının camına tıklattılar.
Kızın ricasını kibarca reddetmektense , [toma bir küfür ediyor] sadece arabasının camını indiriyor ve kıza yanmış bir sigara fırlatıyor!!
NEE
İşte bu sırada kız sigarayı alıyor ve onun arabasının üstünde söndürüyor.
Bu Kaulitz'i bayağı öfkelendiriyor çünkü sonra arabasından çıkıyor ve iddiaya göre kızın suratına vuruyor ve polis oraya ulaşmadan olay yerini terk ediyor.
Bize çok Chris Brown gibi geldi!
Kız çoktan polise ifadesini verdi ve polisler şu anda Kaulitz'i sorgulamayı bekliyor.
Nasıl bir özürle ortaya çıkacağını duymak için sabırsızlanıyorum!!
Bu Adam ölsün ..
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Perez Konuştu Cuma Mayıs 08, 2009 2:11 pm
buda vardı... ayrıca sen öl perez pislik herif
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Perez Konuştu Cuma Mayıs 08, 2009 2:12 pm
Nerede Vardı ?
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: Perez Konuştu Cuma Mayıs 08, 2009 2:14 pm
ben açtım perez hilton 360 derece döndü diye perez(başka bişey yazıcam) ilk önce bu yorumu yazdı bloğunda sonra Tom'u savundu iki yorumuda var....
Admin
Konu: Geri: Perez Konuştu Cuma Mayıs 08, 2009 2:15 pm
Bn yorum yazdım mı ona hiç hatırlayamadım tmm çöp ozaman Bu Konu