Mesaj Sayısı : 567Kayıt tarihi : 08/05/09Nerden : BeNde BiLmİyOrUm Xd...!!GELCENMİİBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : Mutsuz Takımınız : Gs
Konu: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( Cuma Mayıs 08, 2009 8:59 am
slm arkadaşlar mesajı sildim k bakmayın o eskidi artık xd
neyse özledim sizi ya hemde çççoooooookk giremiyodum nete fazlaa ama girdim sonundaa xd
neyse ben gamze yaprakta diyebilirsiniz 8 e geçtiimm ımm th hayranıyım avril ceylin miley severim yani bunları herneyse rock rap kafama eseni dinlerim xd
uzatmayayım eğer aranıza alırsanız eğer tekrar burdayım xd
memnun oldum yeni gelen arkadaşalr
En son tombiş~şeker tarafından C.tesi Tem. 04, 2009 7:36 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( Cuma Mayıs 08, 2009 9:01 am
Hoşgeldin
Yaprak
Mesaj Sayısı : 567Kayıt tarihi : 08/05/09Nerden : BeNde BiLmİyOrUm Xd...!!GELCENMİİBeğenilme : Diger Sevdigim : Tom Kaulitz Ruh Halim : Mutsuz Takımınız : Gs
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( Cuma Mayıs 08, 2009 9:02 am
hoşbuldukk
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( Cuma Mayıs 08, 2009 10:55 am
Hoşgeldin Aramıza Üye getir bu foruma’ Gamze o o Gamze Hoşgeldin Foruma Durdur bannedları bitsin artık gözyaşları geri getir umutları. Ey insanlar hepimiz Adem ve Havva’dan olmayız hepimiz kardeşiz ....
Misafir Misafir
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( Cuma Mayıs 08, 2009 11:51 am
Gamze aramıza hoşgeldin..
Admin
Mesaj Sayısı : 1685Kayıt tarihi : 26/01/09Yaş : 31Nerden : İstanbulBeğenilme : Diger Sevdigim : Georg Listing Ruh Halim : Olgun Takımınız : Bjk
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( Cuma Mayıs 08, 2009 12:05 pm
th_merwe89 demiş ki:
Hoşgeldin Aramıza Üye getir bu foruma’ Gamze o o Gamze Hoşgeldin Foruma Durdur bannedları bitsin artık gözyaşları geri getir umutları. Ey insanlar hepimiz Adem ve Havva’dan olmayız hepimiz kardeşiz ....
Mükemmel Canım ..
Yaprak
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( C.tesi Mayıs 09, 2009 2:36 am
th_merwe89 demiş ki:
süpper
ayrıca hoşbuldukk!!
BiLL<3SeLiN
Mesaj Sayısı : 310Kayıt tarihi : 15/05/09Yaş : 34Nerden : BUrSaBeğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Aşık Takımınız : Gs
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( Ptsi Mayıs 18, 2009 12:06 pm
hoşgeldin canımm
th_merwe89
Mesaj Sayısı : 1384Kayıt tarihi : 01/05/09Yaş : 31Beğenilme : Diger Sevdigim : Bill Kaulitz Ruh Halim : Şeytan Takımınız : Bjk
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( Ptsi Mayıs 18, 2009 1:51 pm
Admin demiş ki:
th_merwe89 demiş ki:
Mükemmel Canım ..
ben değil mustafa topaloğlu mükemmel
Yaprak
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( C.tesi Mayıs 23, 2009 2:48 am
hoşbulduk
gizem altın Benimle İyi Olun, Yeni Üyeyim
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( Perş. Tem. 09, 2009 7:07 am
hoşgeldin kankaaaaa
Yaprak
Konu: Geri: ben gelduumm(gamzee) unuttunuzmu yha beni :( C.tesi Ağus. 15, 2009 2:53 am